www.ofertapune.net Teknik i Ashensorëve, Ndihmës Teknik | PunaIme

Teknik i Ashensorëve, Ndihmës Teknik

Kompania

Euroashensori

Lokacioni

Gjithë Kosovën

Data e publikimit

09-05-2023

Data e perfundimit

08-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Inxhinieri

Teknik i Ashensorëve, Ndihmës Teknik

Teknik të ashensorëve / liftave – Gjithë Kosovën

Kualifikimet & Përgjegjësitë:

  • Njohuri e përgjithshme të instalimeve makinerike/elektrike
  • Instalimi, mirëmbajtja dhe servisimi i ashensorëve 
  • Ndihmës i ekipeve të ashensorëve

Të interesuarit të na kontaktojnë në: 044 113 531 / [email protected]

 

Apliko këtu