www.ofertapune.net Teknik/e i/e Instalimeve | PunaIme

Teknik/e i/e Instalimeve

Kompania

InterAdria

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

23-11-2022

Data e perfundimit

29-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Inxhinieri

InterAdria është kompanie zhvillimit softuerik dhe telekomit e cila ofron shërbime të ndryshme, që sot janë të njohura si disa nga nevojat më të rëndësishme për shoqërinë tonë. 

https://interadria-ks.com/

Ne kërkojmë punëtor të motivuar të bashkohen me ekipin tonë për pozitën:

Teknik/e  i/e instalimeve dhe përkrahjeve në rrjetat kabllore

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Instalimi i pajisjeve për internet dhe kabllovik;
 • Konfigurimi i pajisjeve dhe mirëmbajtja e rrjetit;
 • Testimi i pajisjeve sipas standarteve përkatëse dhe zgjedhja e problemeve në kohë duke përmbushur kërkesat dhe nivelin e shërbimit;
 • Identifikimi i dëmtimeve dhe mobilizimi i të gjitha burimeve për të zvogëluar kohën e zgjidhjes së incidentit;
 • Propozon zgjidhje përfundimtare të problemeve.
 • Detyra tjera të përcaktuara nga eprori;

Kualifikimi dhe përvoja:

 • Eksperiencë e punës ( e preferueshme);
 • Diplomë e shkollës së mesme profesionale në drejtimin “Teknik i Energjetikës“ ose “ Teknik i Komunikacionit“ (e preferueshme);
 • Certifikim në IT Essential ose CCNA ( e preferueshme);
 • Bashkëpunues me ekipin;
 • Aftësi komunikimi;
 • Patent shofer, kategoria “B”;

Të interesuarit mund ta dërgojne CV-në e tyre në e-mail adresën: [email protected] ose te kontaktojnë në numrin 045/268-695

Apliko këtu