Team Leader

Kompania

Solu Group

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

22-04-2022

Data e perfundimit

22-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Telekomunikim

Kompania Solu Group hap konkurs për këto pozita:

Team Leader

Kualifikimet:

  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, ndërpersonale dhe përvojë pune në sektorin për shërbim ndaj klientit,
  • Aftësi të mira kompjuterike,
  • Aftësi te mira organizative,
  • Aftësi të punës nën presion.

Ne ofrojmë

  • Pagë konkuruese bazuar ne aftësitë e juaja komunikative,
  • Ambient i mire pune,
  • Trajnime profesionale ne shitje,
  • Zhvillim personal ne shitje, menaxhment dhe marketing,
  • Mundësi për avansim ne karrierë.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në në email adresën: [email protected]group

Ne Subject te ceket pozita per te cilen aplikoni.

Afati i fundit per aplikim: 22.05.2022

Apliko këtu