www.ofertapune.net Store Manager, Beauty Consultants/Sales | PunaIme

Store Manager, Beauty Consultants/Sales

Kompania

The Body Shop

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

21/09/2020

Data e perfundimit

01-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

The Body Shop hap dyqanin e parë në Kosovë në Tetor 2020 dhe shpallë konkurs për këto pozita:

Store Manager
Beauty Consultants/Sales

Kandidatët preferohet të kenë përvojë relevante, aftësi shumë të mira komunikimi, të flasin
rrjedhshëm gjuhën angleze dhe të kenë njohuri për kozmetikë.

Apliko duke dërguar CV dhe Letër Motivuese në [email protected]

Konkursi është i hapur deri më 01 Tetor 2020