www.ofertapune.net Social Media Marketing (2) | PunaIme

Social Media Marketing (2)

Kompania

Alba Connect SH.P.K.

Telefoni

049/972-700

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

29/06/2020

Data e perfundimit

15-07-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Media

Kërkohen 2 praktikant/e për Social Media Marketing në Departmentin e Marketingut.

Përshkrimi i pozitës:
Të bëjë ideimin, pregaditjen dhe përcjelljen e kampanjave të marketingut në rrjetet sociale. Puna është 3 orë në ditë, 3 ditë të javës. Praktika zgjatë 1 muaj dhe në fund lëshohet çertifikata e pjesëmarrjes. Pas përfundimit të praktikës mund të ofrohet mundësia për punësim me pagë. Konkursi është i hapur deri më 15 Korrik 2020.

Alba Connect SH.P.K:
• Kompani serioze me bazë stabile në treg
• Kontratë të rregullt në përputhje me ligj
• Mundësi në ngritje profesionale
• Ambient i shkëlqyeshëm i punës
• Staf serioz dhe i respektueshëm
• Orari: 3 ditë pune në javë (3 orë në ditë)

Përgjegjësitë:
• Projekti i kampanjave për rrjete soimciale nga faza e ideimit deri te realizimi dhe përcjellja e performancës
• Studimi i trendeve të fundit në rrjetet sociale

Kushtet:
• Kreativitet dhe origjinalitet në punë
• Vullnet, gatishmëri, ambicje, vet-iniciativë
• Shkathtësi të mira komunikuese
• Përvojë në përdorimin e shërbimeve si Facebook, Instagram, Snapchat, etj.
• Interesim të mësoj dhe të përshtatet në ekipin e kompanisë
• Korrektësi dhe mirësjellje në punë
• Mosha 18-25 vjeç

Për të aplikuar, dërgoni CV në e-mail. Mos harroni të shkruani pozitën në “Subject”.

Pas përzgjedhjes së kandidateve, do t’ju lajmërojmë përmes emailit dhe telefonit për datën/kohën e intervistës. Ju lutemi kontrolloni emailin dhe përgjigjuni në thirrjen tonë.

E-mail:  [email protected]  
Viber/WhatsApp:  +38349972700
Web:  www.albaconnect.com