www.ofertapune.net Skarist (2), Ndihmës Kuzhinier | PunaIme

Skarist (2), Ndihmës Kuzhinier

Kompania

Koha Grill

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

26-05-2023

Data e perfundimit

25-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

“Koha Grill”  në ambientet e qendrës tregtare në Prishtinë, “Central Park”,  ka hapur konkurs për pranimin e punëtorëve në kategori të ndryshme, duke përfshirë:

  • Skarist (2)
  • Ndihmës Kuzhinier

Mënyra e aplikimit: Të gjithë të interesuarit ju ftojmë të kontaktoni në numrat tanë të telefonit: 049  424 142 dhe 049 535 725 

Apliko këtu