www.ofertapune.net Sigurimi fizik i objektit | PunaIme

Sigurimi fizik i objektit

Kompania

Koral Dairy Sh.p.k

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

14/10/2020

Data e perfundimit

28-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Koral Dairy SH.P.K shpall konkurs:

Pozita: Sigurimi fizik i objekti

Kualifikimet:

  • Të ketë përvojë pune në sigurim, minimum 1 vitë,
  • Të mos kenë dosje e kriminale apo ndonjë rast ligjor në proces,
  • Të ketë aftësi për të punuar me ndërrime,
  • Të kenë gjendje të mirë fizike dhe shëndetësore,

Infromatat e juaja: ID dhe  CV-të tuaja  mund ti dërgoni në në e-mail adresën: [email protected]