www.ofertapune.net Sigurim i Kompanisë | PunaIme

Sigurim i Kompanisë

Kompania

Beta Group

Lokacioni

Lipjan

Data e publikimit

07-09-2023

Data e perfundimit

20-09-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Sigurim

2 – Sigurim i Kompanisë


detyrat dhe përgjegjësitë Kryesore – Sigurim i Kompanisë


  • Bënë kontrolle rutinore gjatë orarit të punës të të gjithë objektit dhe automjeteve te Kompanisë.
  • Udhëzon vizitorët lidhur me takimet, dhe përcjellë kerkesat e vizitoreve tek asistentja administrative dhe mbanë evidencën e të gjithë vizitorëve;
  • Bënë kontrollimin e hyrjeve dhe daljeve të të gjitha automjeteve të kompanisë dhe të vizitorëve;

Kualifikimet – Sigurim i Kompanisë


  • Kandidatët duhët të kenë të përfunduar shkollën e mesme.
  • Të kenë aftësi të mira të komunikimit;
  • Të ketë përvojë pune 1-3 vjet në sigurim të objekteve;
  • Te jetë fleksibil dhe i përshtatshem për të punuar në orare të ndryshueshme;

Beta Group është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim.

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: [email protected] Afati i aplikimit është deri me datën 01 Shtator 2023 ora 17:00.