www.ofertapune.net Shpërndarës Malli (2), Puntorë në Fabrikë (5) | PunaIme

Shpërndarës Malli (2), Puntorë në Fabrikë (5)

Kompania

City Sa

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

13-09-2023

Data e perfundimit

12-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

City.sa shpall konkurs per punëtore për kategorite e mëposhtme:
  • Shperndares malli (2) 
  • Puntore ne Fabrik (5)
 Informacionet për Pune: 
  • Sigurim shendetesor 
  • Rransporti per Rajonin e Prishtines 
  • 1-2 javë trajnim falas nga kompania 
Detajet e mëtejshme mund te merren gjat intervistës. Intervistat zhvillohen çdo dite pune nga ora 9:00 deri në ora 17:00.
 (TË GJITHA INFORMATAT LIDHUR ME PUNËN DHE POZITAT DO TI MERRNI VETËM GJATË INTERVISTËS) 
Numrat e kontaktit jepen vetem per gjetjen e vendndodhjes ne rast se nuk e gjeni ne Google Maps: 
049340000 049761601 
 
Vendndodhja e intervistës: Zona Industriale Fushe Kosove (Miradi e poshtme)