www.ofertapune.net SHPERNDARES I MALLIT (FURNIZUES) (2), DEPOIST (2) | PunaIme

SHPERNDARES I MALLIT (FURNIZUES) (2), DEPOIST (2)

Kompania

Alma Sh.p.k.

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

23/09/2020

Data e perfundimit

30-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

KONKURS PËR PUNË

Kompania “Alma”SH.P.K., shpall konkurs për pune, si:

POZITA: 

  1. SHPERNDARES I MALLIT (FURNIZUES) – DY (2) POZITA – Lokacioni i kryerjes se punes ne tere territorin e Kosoves;
  2. DEPOIST – DY (2) POZITA – Lokacioni i kryerjes se punes – Magjistralja Prishtine-Ferizaj (Konjuh, Lipjan).

APLIKUESIT TE JENE ME VENDBANIM NE: PRISHTINE, LIPJAN

PROFILI:

  • Të ketë të mbaruar minimum shkollimin e mesëm;
  • Të ketë përvojë ne pune së paku (3) vjet;
  • Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe organizimi me bashkepunetoret;
  • Të ketë aftësi të mira komunikimi me stafin e punës;
  • Të ketë njohuri të mira rrethë programeve bazike të kompjuterit (MS Office,Internet)etj.

Data e publikimit: 22.09.2020

Data e mbylljes së publikimit: 28.09.2020

Mënyra e aplikimit bëhet duke dërguar CV-në, në e-mail adresën: [email protected]