Shopper (Blerës)

Kompania

Hajde

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

15/06/2021

Data e perfundimit

25-06-2021

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

HAJDE, aplikacioni më i ri për blerjen e produkteve ushqimore online në tregun e Kosovës shpall konkurs për 2 pozita pune:

∙Shopper (Blerës)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

∙Blerja në supermarket për klientët duke përdorur listat e tyre ushqimore

∙Plotësimi i porosive të klientëve dhe përgatitja e tyre për dorëzim

∙Gjetja dhe zgjedhja me kujdes e artikujve dhe paketimi i tyre brenda nje ore te dorzohet

∙Kontrolli I cilësise dhe afatit të produktit para dorëzimit te klienti

∙Komunikimi me klientet per paqartesi ne lidhje me produktet e porositura

∙Dorëzon porositë tek klienti me kujdes

∙Përdorimi i telefonit për të komunikuar me klientët në lidhje me porositë e tyre

∙Kryen të gjitha procedurat sipas kërkesës të klientit për pagesë të porosisë

∙Regjistron dhe raporton cdo porosi, duke ndare cdo dite faturat e marra nga marketet.

Kualifikimet e kërkuara:

∙Patent shofer të kategorisë “A&B”(per motociklete)

∙Kandidati duhet ta njoh qytetin e Prishtinës shumë mirë

∙Të ketë të kryer së paku shkollimin e mesëm

∙Të ketë njohuri bazike për llogaritje, faturim, njohje të paisjeve digjitale për faturim

∙Aftësi të mira të menaxhimit të kohës dhe ngarkesës në punë

∙Të ketë përvojë pune

∙Të ketë mirësjellje dhe etikë pune

∙Aftësi komunikuese, kreativitet dhe vetëiniciativë

∙Duhet te jete I disponueshem te punoje ne oraret e kerkuara

∙Aftesia per te qendruar i qete ne situata stresuese me klientet.

∙Mosha e preferuar 25 – 35 vjeç

Te interesuarit te dergojne nje C.V. te shoqeruar me nje fotografi te koheve te fundit ne adresen e e-mailit: barlet.bajra@hajde.market.

Aplikimet do te pranohen deri me dt 25/06/2021
Ju lutem te specifikoni te subjekti i e-mailit pozicionin per te cilin aplikoni.

Apliko këtu