Shoferë të shleperave – Relacioni Kosovë – Shqipëri (5)

Kompania

DT MINING SHPK

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

21/06/2021

Data e perfundimit

01-07-2021

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Vozitës

DT MINING SHPK me numër të biznesit 811287350 me adresë në Rr. Hajrullah Abdullahu, Bregu i Diellit, Prishtinë shpallë: 

K O N K U R S
Titulli i pozitave të lira:

  1. 5 Shofera të shleperave – Relacioni Kosovë – Shqipëri

Kërkesat për shofer të shleperit:

  • Patent shofer të kategorisë përkatëse;
  • Përvojë paraprake në këtë pozitë.

Detyrat e shoferit të kamionit:

  • Përgjegjës për transportin, drejtimin e automjetit dhe për bartjen e mallit;
  • Mban përgjegjësi për zbatimin e punimeve në përputhje me projektet e kompanisë.

Të interesuarit për këtë pozitë, aplikimet e tyre mund t’i dërgojnë në emailin dt.miningpr@gmail.com,  ose duke aplikuar në zyrën e kompanisë, e cila gjendet në Rr. Hajrullah Abdullahu, Bregu i Diellit, Prishtinë, ose duke kontaktuar në numrin e telefonit 049/337-543.

Konkursi mbetet i hapur deri me datë 01.07.2021.

Apliko këtu