www.ofertapune.net Shofera (6) | PunaIme

Shofera (6)

Kompania

Renelual Tahiri Sh.p.k

Telefoni

044/124-525

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27/08/2020

Data e perfundimit

09-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Vozitës

Renelual Tahiri kërkon:

  • 4 shofera per miksera te betonit dhe
  • 2 shofera pompista per pomp betoni

Kriteret e punësimit:

  • Të kenë përvojë pune së paku 2 vite;
  • Të kenë patentent e shoferit me kategori C.

Nr. e telefonave kontaktues janë:

044 124 525
049 173 175
049 608 788

Dhe mund të telefononi në orar prej orës 07:00 deri në orën 17:00 dhe CV në email: [email protected]

Apliko këtu