www.ofertapune.net Shofer Transportues (Furgon/Kamion) | PunaIme

Shofer Transportues (Furgon/Kamion)

Kompania

Marketing & Distribution

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-05-2023

Data e perfundimit

06-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kompania “Marketing & Distribution”sh.p.k, me adrese Rr.Epirit, nr.75, Prishtine, eshte nje nga distributoret kryesor te shume brendeve ne territorin e Kosoves. Per arsye te zhvillimit dhe permiresimit te puneve, shpall konkurs pune per pozitat:

  • Shofer transportues – furgon/kamion Pershkrimi i punes:

Si shofer furnizues eshte i ngarkuar per shperndarjen e mallrave nga depoja qendrore e kompanise ne Prishtine te klientet e saj (marketet) ne gjithe Kosoven, duke u kujdesur per gjithe prcedurat e kompanise ne lidhje me liferimin dhe dorezimit e mallit, mirembajtjen e automjetit si dhe detyrat e tjera ditore te percaktuara nga manaxheri i sektorit. Vendi i punes eshte me baze ne Prishtine.

Kualifikimet qe kerkohen:

  • Te ketë te perfunduar shkollen e mesme,
  • Te jete i pajisur me patente C ose C1
  • Të ketë aftesi te menaxhimit të kohës si dhe pergjegjesi e perkushtim ndaj punes
  • Te jete i afte per te punuar ne grup
  • Të jetë fleksibil në orarin e caktuar.

Aplikacionet pranohen deri me datën 22.05.2023 dhe duhet te dergohen nepermjet e-mail [email protected]Aplikimi duhet te permbaje CV tuaj, diplomen e shkolles se mesme apo dicka tjeter qe ju mendoni se eshte e rendesishme per aplikimin tuaj. Ne aplikim shenoni edhe poziten e punes per te cilen po konkuroni.

 

Vetem kandidatet e perzgjedhur do të njoftohen per interviste.

Apliko këtu