www.ofertapune.net Shofer me pervoj në Markete, Punëtor përpunim te mishit në Fabrikë | PunaIme

Shofer me pervoj në Markete, Punëtor përpunim te mishit në Fabrikë

Kompania

LEONI NPP

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

02/10/2020

Data e perfundimit

16-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Leoni Group, shpall konkurs per:

 • Shofer me pervoj në Markete
 • Punëtor përpunim te mishit në Fabrikë

Detyrat dhe përgjegjësitë për Ekonomiste:

 • Obligative përvoja e punes në distribuim (shprëndarje) të mallit nëpër rrjete të marketëve në tërë Kosovën.
 • Patent shoferi me kategoria B.

Detyrat dhe përgjegjësitë për Punëtor përpunim te mishit në Fabrikë:

Detyrat e punës

 • Përgjegjës për linjën e prodhimit ose pozitën ku i caktohet në prodhim
 • Të ketë kujdes të veçant gjatë procesit të prodhimit
 • Asiston ose zëvëndëson koleget tjerë sipas nevojës

Kualifikimet

 • Të ketë te perfunduar se paku shkollimin e mesëm
 • Të jetë në gjendje të punojë në grup
 • Të jetë i motivuar dhe i kujdesshëm në detyrat që i caktohen
 • Pervoja punes 3 vjeçare ne sektorin e mishit

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV me Fotografi, në subject e cekeni edhe pozitën për të cilën aplikoni, e-mail: [email protected]

Vetëm kandidatët e përzgjedhur dhe që kanë derguar CV sipas kerkesës tonë ftohen në intervistë.