www.ofertapune.net Shofer - Kategoria C (2), Depoist, Punëtor për Depo (2), Shitës/e për Zyre | PunaIme

Shofer – Kategoria C (2), Depoist, Punëtor për Depo (2), Shitës/e për Zyre

Kompania

Babija Commerc

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

10-05-2023

Data e perfundimit

09-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

babija commerc sh.p.k shpall konkurs për pozitat:

Lokacioni: Fushë Kosovë(Bresje)

2 SHOFER – KATEGORIA C

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Përgjegjës për transportin dhe drejtimin e kombit apo kamionit, si dhe për bartjen e mallit deri tek pikat e shitjes;

Kualifikimet e kërkuara:

  • Të ketë përvojë pune si shofer i kamionit
  • Të jenë të pajisur me patentë shofer të Kategorisë  C
  • Të ketë njohuri të rrugëve të Kosovës.

1 DEPOIST

Lokacioni: Fushë Kosovë(Bresje)

Detyra dhe Përgjegjësitë:

  • Pranimin dhe përgatitja e mallrave në bazë të porosive të lëshuara;
  • Bënë organizimin, kontrollimin dhe numrimin e mallrave në depo.

Kualifikimet e kërkuara:

  • Të ketë përvojë pune 1-2 vjet në depo;
  • Te jetë fleksibil dhe i përshtatshem për të punuar.

 


2 PUNËTOR PËR DEPO

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Përgjegjës për Mirmbajtjen e vendit ku punon organizimin e mallit etj.

1 SHITËS/E PËR ZYRE

Detyra dhe Përgjegjësitë:

  • Shitjet me program telefonata me klient etj.

Si të Aplikoni

babija commerc sh.p.k sh.p.k është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim.

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: [email protected]

Të gjithë kandidatët që aplikojnë, ju lutemi shkruani pozicionin e punës për të cilin po aplikoni në pjesen “Subjet Line”, dhe CV tuaj me emër në formatin (Emri Mbiemri – CV).

Tel:048151371

Apliko këtu