www.ofertapune.net Shofer - Kategoria B, Infermiere | PunaIme

Shofer – Kategoria B, Infermiere

Kompania

Layo

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

01-09-2023

Data e perfundimit

02-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kompania LAYO shpk shpall konkurs

Per pozitat:

 • Shofer me kategori B-1 pozite
 • Infermiere – 1 pozite

Vendi I punes: Prishtine

Detyrat kryesore :

 • Është përgjegjës për transportin e mallrave në pikat të cilat i janë caktuar paraprakisht;
 • Në bazë të porosisë dërgon sasinë e porositur të produkteve në pikën e caktuar;
 • Është përgjegjës për mbajtjen e të dhënave mbi mallin e pranuar dhe mallin e dorëzuar te klienti;
 • Detyra dhe përgjegjësi të tjera të cilat ja cakton mbikëqyrësi.

Kualifikimet e kerkuara:

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme;
 • Të ketë minimalisht 1 vit përvojë pune në të njëjtin profil;
 • Patent shofer të kategorisë B;
 • Aftësi të shkëlqyer komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip;
 • Të jetë i gatshëm të punojë nën presion dhe me orar fleksibil.

Ne ofrojme :

 • Respektim përtej kërkesave ligjore nga legjislacioni i punës në Republikën e Kosovës;
 • Mundësi dhe përkrahje në zhvillim dhe avansim në karrierë;
 • Pagë konkurruese dhe të dinjitetshme;
 • Sigurim shëndetësor;
 • Ambient dhe atmosferë të shkëlqyeshme të punës.

Kerkojmë një

 • Infermiere -1 pozite

KUALIFIKIMET E PËRGJITHSHME DHE PËRSHKRIMI I PUNËS

Kualifikimet e kerkuara:

 • Të posedojë diplomën e fakultetit për Infermier të përgjithshëm  – 
 • Licenca e punës lëmia përkatëse
 • Te ketë të paktën 2 vite eksperiencë në infermieri,
 • Aftësi profesionale të punojnë në mënyrë të pavarur.
 • Aftësi të punojë në situatë emergjente.
 • Aftësi të punojë në ekip të shumëllojshëm
 • Patentë shofer valid dhe aftësi të ngasë veturën.
 • Njohuri të programeve të Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, etj
 • Të ketë njohuri në gjuhën  Angleze(obligative)

Ne ofrojme :

 • Respektim përtej kërkesave ligjore nga legjislacioni i punës në Republikën e Kosovës;
 • Mundësi dhe përkrahje në zhvillim dhe avansim në karrierë;
 • Pagë konkurruese dhe të dinjitetshme;
 • Sigurim shëndetësor;
 • Ambient dhe atmosferë të shkëlqyeshme të punës

Aplikimin tuaj mund ta dergoni ne adresen tone elektronike [email protected]