www.ofertapune.net SHOFER KAMIONI (KATEGORIA C) | PunaIme

SHOFER KAMIONI (KATEGORIA C)

Kompania

N.P.P. "BONUS" sh.p.k.

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

28/10/2020

Data e perfundimit

15-11-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Vozitës

Kompania N.P.P. “BONUS” sh.p.k. me seli ne Lipjan, eshte kompania e pare ne Kosove pas lufte, e cila ka filluar me prodhimin e ujit natyral dhe gazuar – BONITA , e me vone edhe me prodhimin e lengjeve – LIBELLA dhe MAGNUM. Tash e disa vite kompania jone ka filluar me prodhimin e paraformave.

Per momentin mbulojme pjeserishte tregun e Kosoves me prodhimet tona. Per avancimin e kompanise tone, kemi nevoje per kuadra te fresketa dhe energjike per pune. Prandaj kerkojme person per SHOFER KAMIONI (KATEGORIA C) te nderrmarjes.

Kandidati per kete vend pune duhet te kete:

  • Patent shoferi per Kategorine C
  • Te kete se paku 2 vite pervoje ne nderrmarje te vogla apo te mesme.
  • Te posedoje aftesi te mira organizative dhe komunikimi
  • Te jete korrekt ne pune
  • Te jete i motivuar per pune

Te gjithe te interesuarit mund ti dergojne CV-te e tyre ne email adresen tone:  [email protected]  deri me: 15.11.2020

Vetem kandidatet te cilet i plotesojne kriteret me konkurs do te ftohen ne interviste.