Shofer/e (15)

Kompania

iTAXI

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-05-2022

Data e perfundimit

08-06-2022

Lloji i orarit

Full Time

iTaxi eshte ne kerkim te:

Shofer me kategori B

  • Orari 8 orë me 30 min pauze,
  • Fillimi i orarit në ora 07:00-15:00 ndërsa mbas dite nga 15:00-23:00,me një natë kujdestarie.
    paga në bazë përqindje 0.35% një ditë pushimi sipas orarit.
  • Të jenë me provojë në vozitje së paku 2 vite,të kenë komunikim të mirë, dhe të jetë i aftë ta menagjojë situaten në rrugë për këto pozita na duhen 10 shofer meshkuj dhe 5 shofere femra.

Te gjithe te interesuarit mund te lajmerohen ne kete numer: +383/49-959-989

Apliko këtu