www.ofertapune.net Shofer, Depoist | PunaIme

Shofer, Depoist

Kompania

N.T.P Babija

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

21-11-2023

Data e perfundimit

16-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

NTP Babija hap konkurs për:

  • Depoist
  • Shofer

Kompania ofron kushte te mira pune duke perfshire :

  • Kontrate afatgjate
  • Paga te mira  dhe bonuse

Mënyra Aplikimit:

Aplikimi mund të bëhet online përmes butonit ‘Apliko Këtu

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?