www.ofertapune.net Shofer (2) | PunaIme

Shofer (2)

Kompania

Infosoft Office shpk

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

07/10/2020

Data e perfundimit

16-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Vozitës

2 Shofer

Pergjegjesit dhe Detyrat :

  • Duhët të kenë të përfunduar shkollën e mesme.
  • Të ketë përvojë pune si shofer i kamionit;
  • Të jenë të pajisur me patentë shofer të Kategorisë B, e deshirushme C
  • Të ketë njohuri të rrugëve të Kosovës
  • Kryen detyrat të tjera që i caktohen nga menaxheri.

Kualifikimet Profesionale  

  • I motivuar dhe ambicioze,
  • I aftë dhe i gatshëme të punojë nën presion dhe me orar të zgjatur.
  • Aftësi të mira komunikuese
  • Të ketë përvojë pune si shofer i furgonave

Për të aplikuar ju lutem dergoni CV-te dhe dokumente te tjera që vertetojne kualifikimet tuaja, brenda dates 16 Tetor 2020, ne adresen e_mail: [email protected]

Vetëm kandidat e përzgjedhura do të kontaktohen.