Shitse në dyqan

Kompania

Eurekakids

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

12/10/2021

Data e perfundimit

31-10-2021

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

Rrjeti i dyqaneve të lodrave edukative për fëmijë Eurekakids shpall konkurs:

Pozita: Shitse në dyqan

Lokacioni: Albi Mall Veternik,

Nga kandidatet kërkohet:

  • Aftësi të mira në komunikim,
  • Mirëpritje e klientëve dhe këshillimi për produkte,
  • Këshillimi i klientëve dhe shitje
  • Kujdesi dhe prezantimi i produktit në mëyrën më të mirë
  • Informon klientet lidhur me gamen e produkteve të kërkurar,
  • Ndihmon klientet për të bërë zgjidhjen e produktit,
  • Monitoron rregullimin dhe renditjen e produkteve sipas instrukcioneve,
  • Kryen detyra të tjera të ngjashme.

Të gjitha kandidatet e interesuara të dërgojnë CV-të e tyre së bashku me një fotografi në: eurekakidskosovo@gmail.com

Konkursi do të jetë i hapur nga data: 10 Tetor 2021 deri 31 Tetor 2021

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontakohen.

Apliko këtu