www.ofertapune.net Shitje Direkte - Zhvillues i Produkteve (Prizren, Pejë , Prishtinë , Ferizaj) | PunaIme

Shitje Direkte – Zhvillues i Produkteve (Prizren, Pejë , Prishtinë , Ferizaj)

Kompania

Würth Kosova

Lokacioni

Ferizaj , Pejë , Prishtinë , Prizren

Data e publikimit

03-04-2023

Data e perfundimit

29-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

 

[email protected]

Apliko këtu