www.ofertapune.net Shitese | PunaIme

Shitese

Kompania

Kras Group

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Pejë

Data e publikimit

12/05/2020

Data e perfundimit

31-05-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

Konkurs pune
Kerkojme puntore (shitese) me lokacion ne Pejë (shitjen e aksesoreve nga Alumini dhe PVC)

Pozite:1
KRITERET PËR PUNËSIM

  • Te kete te perfunduar shkollen e mesme
  • Te kete pervoje pune si shitese
  • Te punoje me orar te rregullt

BENIFITET

  • Kontrat pune sipas ligjeve ne fuqi
  • Sigurim shendetesor
  • Pagese te rregullt

Te ardhurat personale fillestare jane 300€ Bruto.

APLIKIMI:Duhet derguar CV-ne  ne e-mail:[email protected]