www.ofertapune.net Shitëse, Sanitare, Ndihmëse në Banak | PunaIme

Shitëse, Sanitare, Ndihmëse në Banak

Kompania

Mulliri - The Coffee Company

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

25-08-2022

Data e perfundimit

12-11-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kompania e kafesë “MULLIRI VJETER” tashmë e dashur dhe e mirënjohur me prodhimet e saj të kafesë me të njëjtin emër, e pranishme në treg me një shumëllojshmëri produktesh dhe me një rrjet dyqanesh ne Shqipëri, tashme do e gjeni dhe ne Kosove.

Kriteret per pozicionin “Asistente sherbim klienti ose Shitese” :

  • Te kete aftesi shume te mira komunikimi
  • Te kete aftesi organizimi dhe bashkepunimi
  • Mosha 18- 25 vjec
  • Te jete energjike, pozitive dhe e buzeqeshur
  • Eksperienca nuk eshte kriter por perben avantazh
  • Cv duhet te kete patjeter te bashkengjitur foton.

Kriteret per pozicionin “Sanitare”  & “Ndihmese ne banak” :

  • Te kete aftesi te mira komunikimi   
  •  Mosha 35- 40 vjec  
  •  Eksperienca nuk eshte kriter por perben avantazh  
  • Te menaxhoje ngarkesen e fluksit te punes

Dergoni CV ne [email protected]

Nr kontaki +355682055457 whats app