Shitëse në Teren (F)

Kompania

City.sa

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

06-05-2022

Data e perfundimit

05-06-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Shitëse ne teren  (F)

Kërkojmë shitese ne teren (FEMRA)

Per të marrë pjesë në konkurs duhet të keni :

  • Patent shofer;
  • Prej 20-40 vjet;
  • Mundeni me marë pjesë nga Gjithë Rajonet e Kosovës;
  • Mos të keni obligime të tjera përpos punës.

Çfarë ofrojmë ne:

  • Lejohet marrja e veturave tona në shtepi;
  • Kontratë 1 Vjeçare me Mundësi Vazhdimi
  • Shtune/Diele PUSHIM.

_______________________________________

Të interesuarat të lajmërohen këtu:

049761601

049340000

Intervista mbahet çdo dit pune prej ores 9:00 deri oren 17:00

Lokacioni:

Zona Industriale Fushë Kosovë (Miradi e poshtme) 

https://goo.gl/maps/DfyekjXPtYGRNDRo9

_______________________________________

INFO Për Kompaninë Tonë (City.Sa)

Kompani 21 vjeçare me më shumë se 2000 artikuj

Merremi Me prodhime Vendore Me më shumë se 1200 Produkte vendore të ndryshme 

https://www.instagram.com/bravogroup_official/?hl=en

Apliko këtu