www.ofertapune.net SHITËSE / GJYSËM ORAR | PunaIme

SHITËSE / GJYSËM ORAR

Kompania

ADOPT

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

03/06/2020

Data e perfundimit

14-06-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

ADOPT’ është një nga brendet shumë të njohura kozmetike, ’’MADE IN FRANCE’’, me më shumë se 500 dyqane në Francë dhe prezent në mbi 25 shtete evropiane. Koncepti i biznesit të ADOPT’ përfshinë një shumëllojshmëri të parfumeve, kozmetikes (make up) si dhe aksesorëve të ndryshëm, kualitet i lartë me cmime shumë të volitshme.

ADOPT’ shpall konkurës për piken e saj në Albi Mall: SHITËSE / GJYSËM ORAR (20 orë në javë)!

Detyrat kryesore:

 • Të mirëpret klientët dhe të ofrojë asistencë;
 • Të udhezojë klientët dhe të jep sygjerime dhe informata rreth produkteve;
 • Të ndihmojë konsumatorët në përzgjedhjen e produkteve;
 • Të përmbush teknikat e shitjes sipas planit udhëzues;
 • Të realizoj të gjitha pagesat dhe të mbajë përgjegjësi për mjetet e pranuara në arkë;
 • Të përcjell dhe mbushë raftet me produkte adekuate/shelving’s;
 • Të krijojë atmosferë të përshtatshme pune dhe marrëdhënie të mira me kolegë.

Aftësitë:

 • Të posedoj aftësi të shkëlqyera komunikative;
 • Të jetë pozitive;
 • Të ketë njohuri të përgjithshme rreth kozmetikës;
 • Të jetë e motivuar për punë;
 • Të jetë në gjendje të punoj në mënyrë të pavarur dhe në mjedis ekipor.

Kualifikimet: 

 • Të ketë eksperience pune në shitje (puna si shitëse në kozmetikë përparësi);
 • Të ketë të mbaruar shkollën e mesme (niveli universitar përparësi);
 • Afëtësi të shkëlqyera komunikative me punonjësit dhe klientët;
 • Aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil;
 • Njohuri rreth përdorimit të kompjuterit dhe të paketës Microsoft office;
 • Njohja e gjuhës angleze dhe kroate do konsiderohet përparësi;

Të gjithë të interesuarat mund të aplikojnë duke dërguar CV-në së bashku me një fotografi në:[email protected]