www.ofertapune.net Shitëse e shërbimeve | PunaIme

Shitëse e shërbimeve

Kompania

PunaIme

Telefoni

049/553-594

Lokacioni

Të gjitha qytetet

Data e publikimit

24/09/2020

Data e perfundimit

31-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

Portali PunaIme, hapë konkurs të lirë pune për pozitën: Shitëse e shërbimeve.

Përgjegjësitë:

 • T’i identifikoj blerësit potencial;
 • Vizita tek blerësit sipas terenit të caktuar dhe realizimi i shitjes tek ata blerës;
 • Analiza e shitjes në terenin e caktuar duke analizuar se ku ka mundësi të rekrutimit të klientëve të rinj;
 • Të mbani kontakt të vazhdueshëm me menaxherin përgjegjës brenda Kompanisë;
 • Të punoni në përmbushjen e qëllimeve të Kompanisë;

Kualifikimet:

 • Preferohet Diplomë në Ekonomi ose fusha ekuivalente;
 • Preferohet përvojë pune në ketë  drejtim apo të ngjajshëm;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bindëse;
 • Të kuptoj dhe hulumtoj tregun për blerës potencial.

Përfitimi:

 • Komisione në bazë të realizimit të shitjes;
 • Fleksibilitet në orarin e punës;
 • Nuk aplikohet pagesë për pagën bazë.

Na kontaktoni në (+viber): 049/553-594, ose dërgoni CV-në tuaj në: [email protected]