www.ofertapune.net Shitëse dhe Floriste (2) | PunaIme

Shitëse dhe Floriste (2)

Kompania

Agrocoop

Telefoni

049/780-330

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

26/09/2020

Data e perfundimit

09-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

Agrocoop shpall dy (2) vende të lira pune si:

  • Shitëse dhe Floriste

Kriteret për aplikim:

  • Të keni përvojë pune në pozitën e kërkuar;
  • Të keni aftësi organizimi dhe komunikimi;
  • Të keni motivim dhe angazhim për punë;
  • Niveli i shkollimit: i mesëm i lartë; i lartë
  • Aplikantët me njohuri të gjuhës angleze kanë përparësi.

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-në në :

ose na kontaktoni në celular:

  • 049 780 330