www.ofertapune.net Shitëse, Arkatare | PunaIme

Shitëse, Arkatare

Kompania

Arteg

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

23/09/2020

Data e perfundimit

01-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

Arteg ka hapur dyqanin më të ri në Prishtinë dhe kërkon të punësojë SHITESE dhe ARKATARE në dyqan.

Kriteret e pranimit për intervistë pune janë:

  • CV me fotografi i aplikantes,
  • Mosha 20 deri 30 vjeç,
  • Të ketë përfunduar studimet e çdo niveli,
  • Pa obligime për rotacionin e punës me turne.

Ju mund të dërgoni CV-ne tuaj me fotografi në adresën: [email protected]

Adresa: Prishtine, Qendra Tregtare Albi Mall, kati 1.