www.ofertapune.net Shitëse/Arkatare | PunaIme

Shitëse/Arkatare

Kompania

Pierre Cardin Home

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

23-05-2023

Data e perfundimit

08-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

PIERRE CARDIN HOME

Lokacioni: Prishtinë (Magjistralja Prishtinë -Ferizaj)

Shpall konkurs për pozitën Shitëse/Arkatare:

Shitëse (3 pozita)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Ofrimi i një shërbimi cilësor, profesional dhe të kënaqshëm te klientët;
 • Të kryen prezanitimin e produkteve tek klientët e dyqanit;
 • Ndjek procedurat e shitjes që në momentin e ardhjes së klientit;
 • Shërbimi ndaj klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjieve profesionale në bazë të kërkesave.
 • Vendos artikujt ne dyqan sipas rregullave të Kompanisë;
 • Merret me zëvendsimin e artikujve qe mungojnë në dyqan;
 • Kujdeset që ambientet e dyqanit te janë te rregulluara dhe të pastërta;

Kualifikimet:

 • Të ketë të përfunduar shkollen e mesme (Diploma Univeritare është avantazh);
 • Etikë të lartë profesionale dhe orientim drejtë shërbimit ndaj klientit;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe shitjeje;
 • Të jetë e motivuar e besueshme dhe me deshirë për të punuar;
 • Të zotërojë mirë gjuhën Angleze.

Kushtet që ofrojmë:

 • Ambient të ngrohtë pune.
 • Mundësi të zhvillimit profesional.
 • Kontratë pune.
 • Pagë konkurruese + bonuse.
 • Shujtë ditore.
 • Orari i punës në dy ndërrime ; 09:00-17:00, 11:00-19:00

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (CV së bashku me një fotografi në email adresën [email protected]

Ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

Aplikimi:

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-të e tyre së bashku me një fotografi në: [email protected]

Apliko këtu