www.ofertapune.net Shitëse, Arkatare, Financiere (Prishtina Mall) | PunaIme

Shitëse, Arkatare, Financiere (Prishtina Mall)

Kompania

Boutique Runway

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

09-03-2023

Data e perfundimit

07-04-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Boutique Runway shpall konkurs për pozitat:

  • Shitëse
  • Arkatare
  • Financiere

Kandidatet të kenë së paku 2 vite përvojë në lemi të ngjashme

CV-në dhe letren e motivimit mund t’a dërgoni në: [email protected]

Lokacioni: Prishtina Mall 

Apliko këtu