www.ofertapune.net Shitëse (4) | PunaIme

Shitëse (4)

Kompania

Egzona Krasniqi Handmade & Jewerly

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

15/09/2020

Data e perfundimit

29-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

EGZONA KRASNIQI SHPALL KONKURS PER NJE VEND TE LIRE PUNE (4)
Pozita: Shitëse në dyqan me aksesor punim dore (4).
Lokacioni: Albi Mall, Prishtine.


Detyra dhe pergjegjsitë

  • Këshillimi i klientëve dhe shitja
  • Kujdesi dhe prezantimi i produktit në mëyrën më të mirë
  • Trajtimi i secilit klient më mirësjellje dhe fokus të veqantë.
EGZONA KRASNIQI ju ofron një mjedis pune tërheqës me sfida emocionuese dhe mjaft hapësirë për idetë tuaja
 Të interesuarut të dergojnë CV ne email: [email protected]