www.ofertapune.net SHITËSE | PunaIme

SHITËSE

Kompania

Enza Home Kosovë

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

29/09/2020

Data e perfundimit

25-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

SHITËSE (Femër) – 1
Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Prezantimi i produkteve dhe kryerja e shërbimeve sipas rregullave
  të menaxhmentit
 • Harmonizimi/rregullimi i produkteve sipas rregullave të kompanisë
 • Mbajtja e evidencës së produkteve duke konfirmuar çdo mungesë,
  parregullësi etj
 • Krijimi dhe mbajtja e marrëdhënieve efektive me klientët aktual
  dhe potencial
Kushtet:

 • Të ketë eksperiencë punë  në shitje më së paku 2 vite
 • Të ketë aftësi të mira në të folur dhe në të shkruar të
  gjuhës shqipe
 • Njohja e gjuhes serbe eshte avantazh.
 • E përgjegjshme në punë dhe aftësi të mira bashkëpunimi
 • Mosha 28-40 vjeç
Vini re: Vetëm kandidatët që arrijnë target mujor të shitjes për 1 muaj provë fitojnë vendin e punës.
CV -te te dergohen ne [email protected]. Afati fundit i aplikimit 25 Tetor 2020.