Shitëse (3)

Kompania

Mama Mantia

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

26-10-2022

Data e perfundimit

08-12-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Shitëse (3)

  • Ofrimi dhe prezantimi i produkteve
  • Shërbimi i klientëve
  • Përgatitja e produkteve për shitje    
Menyra e aplikimit:
Te gjithe te interesuarit mund te kontaktojne ne numrin e telefonit 049/ 631-638 apo mund te dergojne CV ne e-mailin tone: [email protected]
Vendi i punes: Prishtine

Apliko këtu