www.ofertapune.net Shitëse | PunaIme

Shitëse

Kompania

Pierre Cardin Kosovo

Telefoni

045/111-977

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

31/08/2020

Data e perfundimit

13-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

PIERRE CARDIN kërkon Shitëse në dyqan (Full Time) për lokalin ne qytetin e Prishtines, ne qendren tregtare ALBI MALL, një nga brande-ve më prestigjoze të modës.

Përgjegjësitë Kryesore:

 • Ofrimi i një shërbimi cilësor, profesional dhe të kënaqshëm klientëve;
 • Kryen prezantimin e produkteve tek klientet e dyqanit.
 • Ndjek procedurat e shitjes që në momentin e ardhjes së klientit: prezantim produkti, prerje fature/kuponi fiskal dhe arketim.
 • Informon klientët për koleksionet e reja dhe pershtat nevojat e klientit sipas koleksioneve te markes.
 • Vendos artikujt në dyqan sipas masave dhe rregullave të Brand-it;
 • Merret me zëvëndësimin e artikujve që mungojnë në dyqan;
 • Kujdeset që dhoma e provës dhe ambjentet e dyqanit të jenë të rregullta dhe të pastra;
 • Mban përgjegjësi për mallin që ka në dyqan.

Kërkesat për këtë pozicion janë:

 • Të ketë përfunduar shkollën e mesme (Diploma Universitare është avantazh);
 • Përvojë e mëparshme në fushën e shitjeve jo më pak se 1 vjet (Eksperienca në Fashion është avantazh);
 • Etikë e lartë profesionale dhe orientim drejt shërbimit ndaj klientit;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe shitjeje;
 • Të jetë e motivuar, e besueshme dhe me dëshirë për të punuar;
 • Të zotërojë mirë gjuhët Angleze (është avantazh).

Kontakt:

Email: [email protected]
Numri telefonit: +38345111977