www.ofertapune.net Shitëse (2), Ndihmëse në banak (2) | PunaIme

Shitëse (2), Ndihmëse në banak (2)

Kompania

Mulliri - The Coffee Company

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

21-03-2023

Data e perfundimit

29-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kompania e kafesë “Mulliri i Vjeter” hap (4) vende të lira të punes ne Prishtinë për pozitat si më poshtë:

Kriteret për pozicionin “Shitëse” (2) vende:

  • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi
  • Të ketë aftësi organizimi dhe bashkëpunimi
  • Të jetë energjike, pozitive dhe e buzëqeshur
  • Eksperienca nuk eshte kriter por perben avantazh

Kriteret për pozicionin “Ndihmëse në banak” (2) vende:

  • Të ketë aftësi të mira komunikimi
  • Eksperienca nuk eshte kriter por perben avantazh
  • Të menaxhoje ngarkesen e fluksit te punes 

Dërgoni CV në: [email protected]

CV duhet te kete patjeter te bashkengjitur foton.
Nr kontakti + 383 48 700 926 

Apliko këtu