www.ofertapune.net Shitëse (2) | PunaIme

Shitëse (2)

Kompania

Bonatti

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

20-01-2023

Data e perfundimit

18-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS PUNE

Bonatti shpall dy (2) vende të lira pune në dyqanin tone në Prishtina Mall si:

  • Shitëse

Kriteret për aplikim:

  • Të keni përvojë pune në pozitën e kërkuar
  • Të keni aftësi organizimi dhe komunikimi
  • Të keni motivim dhe angazhim për punë
  • Aplikantët me njohuri të gjuhës angleze kanë përparësi

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-në në :

ose na kontaktoni në celular:

  • 049 875 555
Apliko këtu