www.ofertapune.net Shitëse (2) | PunaIme

Shitëse (2)

Kompania

Schafer

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

12-01-2023

Data e perfundimit

11-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

SCHAFER – ALBI MALL-PRISHTINE
Nr I tel : 044-139-122
POZITA : 2- SHITËSE

Përshkrimi i detyrave të punës :

 • Menaxhimi i klienteve dhe shitja ditore
 • Renditja e mallit në dycan sipas rregullave
 • Mirëpritja e konsumatoreve
 • Përgjigjet ankesave/kërkesave të konsumatorëve
 • Mban dycanin të pastër
 • Përcjell rregullat e dycanit dhe menaxhmentit
 • Raporton problemet e ndryshme tek menaxhmenti
 • Asiston konsumatorët të gjejnë atë cfarë kërkojnë

Aftësitë e nevojshme :

 • Të jetë i shoqërueshëm
 • Të jetë stabil dhe në harmoni me rregullat
 • Të pranon menaxhimin dhe orientimin
 • Të jetë i gatshëm të punoj në ekip
 • Të jetë i gatshëm të punojë orë shtesë ( Nëse kërkohet )
 • Të njohë së paku një gjuhë të huaj

Kualifikimet :

 • Shkollimi i mesëm apo Bachelor
 • Trajnimet shtesë dhe përvoja në shitje kanë përparësi.

Të interesurat mund të dërgojne CV ( Resume ) dhe nje fotografi përmes:
Email: [email protected]

Apliko këtu