www.ofertapune.net Shitëse (2) | PunaIme

Shitëse (2)

Kompania

Schafer

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

23-11-2022

Data e perfundimit

04-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

SCHAFER – ALBI MALL-PRISHTINE

Nr I tel : 044-139-122

POZITA : 2- SHITËSE

Përshkrimi i detyrave të punës :

-Menaxhimi i klienteve dhe shitja ditore 

-Renditja e mallit në dycan sipas rregullave

-Mirëpritja e konsumatoreve 

-Përgjigjet ankesave/kërkesave të konsumatorëve 

-Mban dycanin të pastër 

-Përcjell rregullat e dycanit dhe menaxhmentit 

-Raporton problemet e ndryshme tek menaxhmenti 

-Asiston konsumatorët të gjejnë atë cfarë kërkojnë

Aftësitë e nevojshme :

– Të jetë i shoqërueshëm 

– Të jetë stabil dhe në harmoni me rregullat 

– Të pranon menaxhimin dhe orientimin 

– Të jetë i gatshëm të punoj në ekip 

– Të jetë i gatshëm të punojë orë shtesë ( Nëse kërkohet ) 

-Të njohë së paku një gjuhë të huaj

Kualifikimet :

Shkollimi i mesëm apo Bachelor 

Trajnimet shtesë dhe përvoja në shitje kanë përparësi. 

Të interesurat mund të dërgojne CV ( Resume ) dhe nje fotografi përmes:
Email: [email protected]

Apliko këtu