www.ofertapune.net Shitës | PunaIme

Shitës

Kompania

Mix Fashion

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

15/05/2020

Data e perfundimit

28-05-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

Mix Fashion, tekstil për meshkuj me shumicë, shpall konkurs për Shitës.
Kriteret e nevojshme:
  • Përvoje pune në shitje në lëminë e tekstilit,
  • Të jetë komunikativ,
  • Të ketë paraqitje të kënaqshme para klientëve,
  • Të përshtatet me kushtet, orarin dhe obligimet e punës.
Të gjithë të interesuarit t’i dërgojnë CV-të e tyre në: [email protected]