Shitës të derivateve

Kompania

Kastrati Group

Data e publikimit

24-08-2022

Data e perfundimit

26-09-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

‘’KASTRATI Group’’ si kompani lidere në cilësi të derivateve dhe shërbimit ndaj klientëve me pika në disa qytete të Kosovës dhe me trend rritjeje të vazhdueshëm shpall të hapur konkurs pune për të gjithë ata që duan të bëhen pjesë e një stafi të jashtëzakonshëm dhe ambienti bashkëkohor në këto pika dhe pozita:

Kompleksi KASTRATI Prishtinë-Fushë Kosovë:
Pozita të lira:
•5 shitës të derivateve

Të interesuarit:
të lajmërohen në numrin e telefonit  049/855-610

të aplikojnë nëpërmjet e-mailit [email protected]
ose të vizitojnë pikën direkt.

Kompleksi KASTRATI (pika në hyrje të Pejës dhe pika te Kastrati Bowling)
Pozita të lira:

•Shitës të derivateve

Të interesuarit:
të lajmërohen në numrat e telefonit  049/851-420  ose  049/851-798

të aplikojnë nëpërmjet e-mailit [email protected]
ose të vizitojnë pikën direkt.

KASTRATI Group ofron kushte të rregulluara nga ligji i punës.

Apliko këtu