Shitës së pemve dhe perimeve

Kompania

Tregu Group

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

28-04-2022

Data e perfundimit

28-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS PUNËSIMI

Tregu Group me rastin e hapjes së pikes së re tek Rruga C në Prishtinë shpallë konkurs për këtë pozitë:

  • Shitës së pemve dhe perimeve

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përvojë pune të shitjes me pakicë.
  • Përgjegjësi për sektorin e caktuar.
  • Aftësi të mira komunimkimi.
  • Ambicie dhe motivim.

Apliko për tu bërë pjesë e një vendi të ngrohtë me kushte të mira pune.

Si të aplikoni?

Kandidatët e interesuar, mund të zgjedhin të aplikojnë nëpërmjet njëres nga këto mënyra:

Apliko këtu