www.ofertapune.net Shitës në Programin Horeca | PunaIme

Shitës në Programin Horeca

Kompania

Ideavino Gastronomia

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

17-11-2023

Data e perfundimit

16-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Ideavino Gastronomia në bashkëpunim me Taunita është duke shpallur një konkurs për pozitën e Shitësit në programin Horeca.

Kërkesat kryesore për këtë pozitë janë përvoja pune në fushën e Horeca dhe aftësia për të menaxhuar dhe shërbuar klientët në mënyrë efikase dhe miqësore.

Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore të pozitës së shitësit në programin Horeca përfshijnë:

  • Shërbimi i klientëve me kujdes dhe profesionalizëm.
  • Përgjegjësia për marrëveshjet e shitjes dhe sigurimin e qëndrueshmërisë së stokut.
  • Këshillimi i klientëve rreth produkteve të ofruara nga Ideavino Gastronomia dhe Taunita.
  • Përgjegjës për marrje të porosive dhe shitje të produkteve;
  • Menaxhimi i pagesave dhe dokumentacionit të nevojshëm për transaksionet.

Për të aplikuar për këtë pozitë, të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-në e tyre përmes butonit “Apliko Këtu” apo në numrin e Viberit: +38349198962.

Ne ju inkurajojmë të aplikoni në këtë konkurs nëse keni përvojë pune dhe pasion për këtë fushë. Për më shumë informacione ose pyetje të tjera, ju lutemi të kontaktoni në numrin e Viberit të dhënë më lartë.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?