Shitës në market

Kompania

Shell Kosova

Lokacioni

Podujevë

Data e publikimit

05-05-2022

Data e perfundimit

24-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Pozita: Shitës në market

Lokacioni: Podujevë

Orari: 8 orë në ditë, me ndërrime

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Përshpejton klientët dhe përcakton se çfarë dëshirojnë apo ka nevojë çdo klient;
  • Rekomandon mallin bazuar në nevojat dhe për nevojat e klientëve;
  • Shpjegon përdorimin dhe përftimin e mallrave tek konsumatorët;
  • Përgjigjet pyetjeve të klientëve;
  • Tregon se si funksionojnë artikujt, nëse kërkohet;
  • Duhet të dijë për shitjet dhe promovimet aktuale, politikat për pagesat, shkëmbimet dhe praktikat e sigurisë;
  • Mirëmban vendin e punës dhe artikujt të cilët janë ekspozuar në rafte;
  • Bënë raporte për punën gjatë orarit të punës;
  • Raportant tek mbikqyrësi.

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme:

  • Puna në market bëhet në grup, grupi duhet të jetë prej 3 vetash. Ky grup duhet të ketë lidhshmëri familjare, për arsye besueshmërie në punë.

Aplikimi duhet të bëhet vetëm online duke dërguar CV-në tuaj me foto përmes e-mail adresen: [email protected]

Në subjekt le të shënohet pozita për të cilen aplikoni.

Informata shtesë prej orës 08:00-17:00, ne nr. e telefonit: +386 49 940 014

Apliko këtu