www.ofertapune.net Shitës/e, Sektorist/e | PunaIme

Shitës/e, Sektorist/e

Kompania

Mikena Fruits

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

08-03-2023

Data e perfundimit

07-04-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Mikena Fruits hap Konkurs për Shitës/e  dhe Sektorist/e për Markete Ushqimore në Prishtinë (Mati 1)

  • Të jetë i/e komunikueshëm, entuziast/e dhe i/e përkushtuar.
  • Shërbim të mirë ndaj klientit.
  • I/E aftë të punojë nën presion dhe të punoj në grup
  • Preferohet me eksperiencë të mëparshme në shitje.

Të interesuarit të dërgojn CV-në në adresen e email-it: [email protected]

Apliko këtu