www.ofertapune.net Shitës/e në Suharekë (2) | PunaIme

Shitës/e në Suharekë (2)

Kompania

Aztech Sh.P.K.

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Suharekë

Data e publikimit

27/08/2020

Data e perfundimit

05-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

Shitës/e në Suharekë 2 pozita

Detyrat dhe përgjegjsitë:

• Mirëpritja e konsumatorëve dhe ofrim i shërbimeve,
• Këshillon klientët duke u ofruar atyre sqarime për produktet,
• Ndihmon konsumatorët për të bërë zgjidhej duke ndërtuar raporte të besueshëm-duke ofruar sugjerime dhe opinione,
• Në bashkëpunim me menaxher-in/en organizon punët dhe përkujdeset që dyqani të jetë në përputhshmëri me instruksionet e kompanisë,
• Raporton vonesat në liferim të mallit dhe defektet e produkteve,
• Sigurohet që çmimet e produkteve të jenë të vendosura dhe te azhurnuara,
• Bën rregullimi dhe renditjen e produkteve sipas instruksioneve,
• Monitoron dhe mirëmban dyqanin,
• Dhe detyra tjera të përcaktuar nga punëdhënësi.

Kualifikimet: 
• Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e lartë,
• Preferohet së paku 1 (një) vit përvojë pune në shitje,
• Të jetë metodik dhe i/e organizuar,
• Fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemëve,
• Njohuri shumë të mira në kompjuter dhe produkteve që shet kompania,
• Preferohet leje e vozitjes (kategoria B),
• Preferohet të jene me vendbanim afër pikave të shitjes, Aftësi të shkëlqyera komunikuese me klientët.

Ne ofrojmë:
• Orar fleksibil të punës,
• Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun kosovar,
• Mundësi reale të zhvillimit profesional,
• Njohje të teknologjive sipas trendëve të zhvillimit, dhe
• Pagë konkurruese.

Të interesuarit duhet të plotësojnë aplikacionin online në webfaqen tonë duke klikuar tek seksioni i Burimeve Njerëzore: http://aztech-ks.com/electronics/burimetnjerezore/