www.ofertapune.net Shitës/e në shitore | PunaIme

Shitës/e në shitore

Kompania

Pro4 SH.P.K

Telefoni

049/515-200

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

08/09/2020

Data e perfundimit

08-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

PRO 4 është kompani e specializuar në shitjen e sistemeve të sigurisë, shërbimet e instalimit dhe mirëmbajtjes, si dhe produkteve të tjera në sektorin e IT.

KONKURS

Shitës/e në shitore
Adresa: Rr. UÇK, Qafa, Prishtinë

Detyra dhe Përgjegjësi: 

  • Shitja e produkteve multimediale
  • Shitja e produkteve të IPKOs

Kriteret për kandidate: 

  • Njohuri rreth produkteve multimediale dhe teknologjisë informative
  • Njohuri bazike në përdorimin e kompjuterit
  • Njohuri bazike të gjuhës angleze
  • Aftësi të mira komunikuese
  • I aftë të punoj në ekip
  • Përparësi kanë kandidatët që kanë punuar me produktet e IPKOs

Për të aplikuar ju lutem dërgoni CV-te dhe dokumente të tjera në adresën e-mail: [email protected], në tel: 049515200 apo në shitore, Adresa: Rr. UÇK, Qafa, Prishtinë.