Shites/e në market

Kompania

Okis Candy Corner

Telefoni

045/667-660

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

09/07/2021

Data e perfundimit

08-08-2021

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

Okis Candy Corner SH.P.K. shpall konkurs për vende të lira pune në pozitën:

Shites/e ne market

Kriteret:
• Të ketë së paku të përfunduar shkollën e mesme.
• Aftësi të mira komunikuese dhe organizuese
• Të punojë me integritet, përkushtim dhe motivim në interes të kompanisë.
• Gatishmëri për punë me orar fleksibil.
Kanditatët e interesuar mund të aplikojne ne email adresën:
okiscandycorner@gmail.com

Tel. 045 667 660
Apliko këtu