www.ofertapune.net Shitës/e në Dyqan, Merchendiser, Depoist | PunaIme

Shitës/e në Dyqan, Merchendiser, Depoist

Kompania

Lisi-M

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

13-02-2023

Data e perfundimit

02-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS

“Lisi-M” është kompani e distribuimit të aksesoreve për vetura dhe motoçikleta në tregun e Kosovës.

Në kuadër të zgjerimit të aktiviteteve biznesore, kompania shpall konkurs për pozitat e mëposhtme për degën LISI-M Prishtinë:

 1. Shitës/e në dyqan

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Komunikon me klientët dhe ofron zgjidhje për kërkesat e tyre;
 • Kujdeset dhe organizon shitjen në dyqan;
 • Krijon dhe mbanë raporte profesionale me stafin e kompanisë.

 1. Merchendiser

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Kujdeset për pozicionimin e produkteve në pikat shitëse;
 • Kontrollon afatet e produkteve;
 • Krijon dhe mbanë raporte profesionale me stafin e kompanisë.

 1. Depoist

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Realizon pranimin dhe sistemimin e mallit në depo;
 • Pregatitë mallin për shitje;
 • Krijon dhe mirëmban raporte profesionale me stafin e kompanisë.

Mënyra e aplikimit:
Dergoni CV-n tuaj në email adresën [email protected] duke shënuar në titull pozitën për të cilen aplikoni apo na kontaktoni në inbox. Konkursi është i hapur deri me datën 28.02.2023.

Kandidatët e përzgjedhur do kontaktohen nga kompania për intervistë.

Apliko këtu